Spokentocht Feanwalden

Spokentocht Feanwalden

Eens in de twee jaar organiseert Mei Elkoar Ien de inmiddels bekende spokentocht. (het jaar dat er geen feestweek is). Bij deze tocht loop je in een groep van zes personen vanaf 12 jaar en ouder, op en langs de route wordt je achtervolgd, aangeroepen, uitgedaagd en je angst wordt geprikkeld.

Een paar maanden voor de spokentocht komt de commissie wijze spoken bijeen om de route en het thema vast te stellen. De wijze spoken laten niets aan het toeval over iedereen jong en oud zal en moet de tocht van zijn leven meemaken. Niet alleen het thema wordt per keer aangepast ook de routes. Zo kun je midden in een donker bos staan, door een oude boerenschuur lopen, kennismaken met een stormbaan omringt door griezels, ontvoerd worden en je moet je voortbewegen over en door ongerepte natuur en onverharde wegen. Dit alles ‘s avonds bij donkere maan in oktober.

De spokentocht commissie zorgt er voor dat de uitgestippelde route omgetoverd wordt tot een ware griezelfilm. Tijdens de tocht heb je het idee dat er zowel voor je als achter je iets gebeurd. Achterom kijken is zeker verstandig. Hoor ik daar iets? wordt mijn naam nu geroepen? moet ik daar door? Alle gecreëerde  effecten tijdens de tocht worden opgezet door onze onmisbare vrijwilligers die er ook elke keer voor zorgen dat de tocht der tochten een spectaculair geheel word. De vraag is dus niet of je mee doet maar wanneer.

De animo om mee te doen is veel groter dan wij op een avond aankunnen, om de teams niet te veel last van elkaar te laten hebben is de starttijd tussen de teams belangrijk. Mei Elkoar Ien zal er alles aan doen om alle ingeschreven teams te kunnen laten starten.

De deelnemers hebben de voorgaande spokentochten als spannend, angstaanjagende en bijzonder ervaren. Dit is voor Mei Elkoar Ien de drijfveer om eens per twee jaar de commissie van wijze spoken te vragen wederom te zorgen voor een spectaculaire spokentocht. Kortom dit is een evenement wat je als deelnemer absoluut niet wilt missen.

De ingeschreven teams krijgen per mail de startlocatie en starttijd toe gezonden.

Inschrijfgeld 2,50 euro per persoon kan bij de starttent betaald worden.